Oh, Glow Up - Mini

Eerste Hulp Bij Ontploffingen

Je bent vader of moeder van een peuter of kleuter. En je zit regelmatig met je handen in je haar! Driftbuien, niet luisteren, emoties die door de kamer vliegen… of speelgoed! Het hoort allemaal bij het ouderschap. Deze eerste jaren zijn super pittig.

Bij de geboorte zat geen handleiding, maar die kan je goed gebruiken. Goed nieuws: die handleiding is er. Die schrijf jij. Samen met jouw kind. Stapje voor stapje.

Het zit ‘m in een paar kleine dingen. Het online programma Oh, Glow Up – Mini geeft veel tips, tools, scripts en routines die werken in de meest uitdagende situaties met je peuter of kleuter kan jij vandaag al hét verschil maken. 

Herken jij dit?

Deze periode in jullie leven is niet niks. Hoe bouw je dan samen aan een fijner leven samen? Ik kan je vertellen: meer rust en blijdschap in huis is mogelijk. Ook voor jou. 

Herken jij dit als vader of moeder:

Dit is zo herkenbaar! Het goede nieuws is: jij kan weer aan het roer gaan staan van je eigen leven. Ik deel graag de ‘best practices’ uit mijn eigen praktijk met jouw gezin!

herken jij dit

Dit is wat je ontdekt:

Het programma Oh, Glow Up – Mini is speciaal hiervoor ontwikkeld. Jij krijgt alle tools en inzichten aangereikt om het vanaf vandaag anders te doen.

xZ7tP3Qkz5t

Oh, Glow Up - Mini

Oh, Glow Up Mini bestaat uit 12 online modules met uitleg over het gedrag van jouw kind en de dynamiek in huis. Hiermee ga je je kind (en jezelf) ineens een heel stuk beter begrijpen!

Elke module heeft bovendien oefeningen, uitdagingen, praktische tips en trucs die je vandaag al kunt toepassen, scripts (wat je kan zeggen in uitdagende situaties), spelletjes, spiekbriefjes en routines die bewezen werken.

Natuurlijk zit er ook een werkboek bij, waar de belangrijkste oefeningen en inzichten gebundeld zijn. Dit is de basis van dé handleiding voor jouw kind.

Een greep uit het Oh, Glow Up – Mini programma:

Oh, Glow Up - Mini

Dé handleiding voor ouders van peuters en kleuters
1793
199
  • Onbeperkte toegang
  • Begeleiding en tips, waar je ook bent
  • Geen hoge abonnementskosten die doorlopen
Populair

Jouw reis, jouw route

Kies zelf welke modules je wilt volgen en in welk tempo. Sommige onderwerpen of onderdelen zijn wat minder interessant voor je. Andere juist heel waardevol. Misschien wil je gelijk weten wat je in lastige situaties bij jou thuis kunt doen. Of misschien vind je het juist heel fijn om te weten waarom de dingen eigenlijk gebeuren. Elk gezin is namelijk anders!

Oh, Glow Up – Mini is zó opgebouwd dat je de tijd kan nemen om inzichten te laten bezinken en in je dagelijks leven kan oefenen met een andere manier van denken, kijken, communiceren en doen. Elke module helpt je een stapje verder.

Referenties

lichtstralen
lichtstralen

“We kwamen bij Anneke, omdat we niet goed wisten hoe we met het fysieke gedrag moesten omgaan van onze gevoelige zoon: schoppen, slaan, bijten en spugen. We wilden niet straffen, maar wat dan wel? En hoe konden we hem ontprikkelen? Maar vooral: hoe konden we omgaan met de spiegel die hij ons liet zien? Uiteindelijk begint het allemaal bij jezelf en je eigen (onverwerkte) emoties en gedrag. 

Zonder onze persoonlijke aanpak weg te geven – ieder kind en iedere ouder is immers anders – kunnen we nu zeggen dat onze zoon veel minder fysiek reageert, stopt als we dat vragen en ook snapt wat er met hem gebeurt als hij het even niet meer weet en kortsluiting krijgt. We zien aan hem dat hij zich erkend voelt en veel vrolijker is.”

Hellen, moeder van een zoon (4 jaar)

lichtstralen
lichtstralen

“Als sinds ze is geboren, is er spanning in huis. Onze dochter huilt erg veel en is snel overstuur. Ze heeft een erg sterk willetje. De slapeloze nachten helpen niet echt mee. We waren super moe en kregen een steeds korter lontje, totdat het lontje zelfs helemaal weg was. Voor ons gevoel zaten we echt vast, totdat Oh, Glow Up op ons pad kwam. Fijn, al die tips. We snappen haar wat beter en het gaat makkelijker nu. Ze blijft een temperamentvolle dame, maar mijn vrouw en ik weten nu beter wat we wel en niet kunnen doen. Lekker praktisch ook! Het is fijn om zo praktisch aan de slag te gaan en dat er ruimte is om het echt op onze eigen manier te doen. Wij blij, dochter blij.”

Ben, vader van een dochter (3 jaar)

Investering

Oh, Glow Up – Mini staat ongeveer gelijk aan 15 coachingssessies in de praktijk. Vijftien sessies waarin je als gezin uit die hevige emoties stapt en veel meer rust en blijdschap ervoor terugkrijgt. Dat zou een investering zijn van 1543 euro.

Oh, Glow Up – Mini biedt echter meer dan alleen coaching. Het programma geeft jou ook nog eens onbeperkte toegang en gebruik van alle achtergrondinformatie, scripts, tools, oefeningen, tips en trucs, infographics, spelletjes, spiekbriefjes en een werkboek van maar liefst 143 pagina’s. Die vertegenwoordigen een waarde van 250 euro. Dan zou je uitkomen op 1793 euro.

Veel ouders hebben dat er graag voor over.

Dat had ik zelf ook.

 

En toch… tóch wil ik zoveel mogelijk gezinnen zo’n vliegende start kunnen bieden. Elk kind verdient dit. En elke ouder. Daarom heb ik iets geks gedaan. Ik besloot Oh, Glow Up – Mini aan te bieden voor het tarief van slechts twee coachingssessies.

In plaats van 1793 euro
investeer je slechts 199 euro
voor een vliegende start voor jou en je kind!

 

Twee coachingssessies. Of twee keer de weekboodschappen. Een dagje Efteling met je gezin. Of een jaarabonnement op Netflix Premium. Tweehonderd euro om een super stevige, liefdevolle en veilige basis te leggen voor de rest van het leven van jouw kindje.

Kies je voor het online programma Oh, Glow Up – Mini, dan heb je levenslange toegang tot alle informatie en downloads. Met kennis, tips en tools die je altijd terug kunt vinden. Waar je ook bent. Lekker vanaf de bank, thuis of vanaf je vakantieadres.

Elk kind en elke ouder verdient een kans op een vliegende start. Of een nieuwe start. En die nieuwe start kan vandaag al beginnen.

Ben jij er klaar voor?

Oh glow up mini - investering

Veelgestelde vragen

Leeg laten

Na aanmelding krijg je direct toegang tot de online academie van Oh, Glow Up. Hier staat het programma Oh, Glow Up – Mini voor je klaar. Je hebt direct toegang tot de 12 modules met alle informatie in het programma. Je hoeft dus niet eerst de ene module af te maken, voordat je aan de andere begint. Start gerust met het thema waar jouw interesse ligt op dit moment.

 

Neus wat rond, klik modules open, pak het online werkboek erbij. Of begin lekker bij het begin en ga stapje voor stapje vooruit.

 

Je betaalt eenmalig 200 euro. Je zit dus niet aan een abonnement vast, dat stilzwijgend wordt verlengd. Met jouw betaling heb je altijd en overal toegang tot alle informatie om jouw gezin een vliegende start te geven!

Klik op een van de gele buttons op deze pagina. Je komt dan uit bij het winkelmandje. Vul je je gegevens in, betaal via iDeal en check je mail voor de bevestiging, factuur en inloggegevens.

Je kunt het programma volgen via een online leeromgeving. Het enige wat je nog nodig hebt is een laptop, tablet, pc of telefoon.

·        Via de link in de mail kom je op jouw inlogpagina uit

·        Vul hier jouw gegevens in

·        Je ziet nu alle cursussen of programma’s die je hebt besteld

·        Klik op Oh, Glow Up – Mini

·        Klik op de module

·        Als er extra lessen aan een module hangen, kan je die ook een voor een openklikken

·        Klik op afronden als je klaar bent met een module. Het programma houdt voor bij je wat al is afgerond en waar je nog mee bezig bent.

·        Tip: download gelijk bij Welkom het werkboek bij Oh, Glow Up Mini. Je kan ook per module losse oefeningen downloaden.

Je bent vrij in het bepalen van je tempo en de volgorde.

Zeker. Daar betaal je natuurlijk niets extra voor. 

Ik ben een groot voorstander van een gezinsaanpak. Als  twee ouders allebei iets andere benaderingen hebben in de opvoeding, is dat prima. Maar in de basis helpt het enorm als jullie je allebei bewust zijn (of worden) van je eigen opvattingen, behoeften en manieren van communiceren. 

Wanneer jullie allebei warmte, oprechte aandacht en consistentie bieden, dezelfde ‘taal’ gaan spreken en op een zelfde manier kijken naar belonen, straffen en complimentjes geven, heeft jullie kind daar veel baat bij . En geloof me – uit eigen ervaring – : jullie relatie ook.

Een gezin is een dynamisch systeem. Iedereen reageert continu bewust of onbewust op elkaar. Kinderen zijn vaak geneigd om op hun eigen manier de balans te herstellen als er ergens een blokkade zit. Het zou dus zomaar kunnen dat de problemen die jullie als ouders ervaren met elkaar te maken hebben. 

Tijdens de coaching kijk ik daarom samen met jou/jullie naar het hele gezin. De sessies én de materialen in de leeromgeving helpen je om met al je kinderen te bouwen aan veerkracht, eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Blijkt na afronding dat je ene kind toch wat extra aandacht nodig heeft? Dan is het verstandig om voor hem of haar een kort traject te kiezen. Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden.

Coaching verloopt altijd stap voor stap. Sommige gezinnen hebben baat bij een paar sessies. Bij andere gezinnen is langere ondersteuning aan te raden. 

Nieuwsgierig, maar misschien nog wat koudwatervrees? Ga dan alvast eens aan de slag met de gratis Set Groeikaarten, lees mijn blog voor tips, trucs en inspiratie of volg een keer een webinar (houd mijn sociale media en nieuwsbrief in de gaten!). Mogelijkheden genoeg om te ontdekken of Oh, Glow Up bij je past.

Niemand heeft ooit een handboek gekregen bij de geboorte van zijn of haar kind. We doen maar wat. We experimenten, leren, sturen bij… er is niet één tip die voor iedereen in elke situatie werkt. En als die tip vandaag voor jouw wel werkt, kan het zomaar zijn dat het over een jaar alweer anders is.

Oh, Glow Up – Mini gaat over gevoelens, emoties, patronen. Over gedachten, overtuigingen, woorden en manieren van reageren. Wat voor de een werkt, heeft de ander misschien niet nodig. Wat voor jou dé succesformule is, kan voor je zus juist averechts werken. Wat werkt in jouw gezin is uniek. En dat ga je ontdekken in Oh, Glow Up – Mini.

Door mijn achtergrond in de communicatie- en informatiewetenschappen, positieve psychologie, hechtingstheorie, persoonlijke ontwikkeling en ontwikkelingspsychologie, aangevuld met ervaring als kinder- en oudercoach, kindertalentenfluisteraar, 1000Dagen Coach en yogadocent, heb ik dit programma voor jou kunnen vormgeven als een uniek avontuur voor jezelf en je kind.

Veel jonge kinderen in mijn praktijk hebben een diagnose, zoals ASS of ADHD. Ook veel kinderen zijn uitermate sensitief, temperamentvol en/of hoogbegaafd. Dat is geen enkel probleem. Want de handvatten die je krijgt aangereikt in dit programma, gaan over verbinding maken met je kind. Over duidelijkheid, voorspelbaarheid, oprechte aandacht en liefde.  Stuk voor stuk ingrediënten voor een positieve hechtingsrelatie tussen jou en je kind.

Als je dit graag wil voor jouw gezin, dan past Oh, Glow Up – Mini uitstekend bij je.

Het programma bestaat uit 12 modules. De ene module heeft veel oefeningen, de andere module biedt weer veel inspiratie voor thuis met je kind. De ene module is weer theoretisch en geeft je vooral inzicht en de ander is weer heel praktisch.

Ik adviseer je om je telkens te richten op één module. Zo hou je focus en geef je jezelf de kans om nieuwe inzichten te laten bezinken, toe te passen en te leren in de praktijk.

Mijn advies is daarom ook om één, maximaal twee modules per week te doen. Eens in de twee weken een module volgen is ook een prima idee. Afhankelijk van hoe diep je wilt gaan, zal het je ongeveer een uurtje per week kosten. Jij kiest waar en wanneer het jou uitkomt. En het mooie is: je kan er direct mee aan de slag!

Dat is heel belangrijk, want aan nieuwe kennis heb je niet zoveel totdat je het gaat gebruiken in jouw eigen gezin. Omdat iedereen zijn eigen levenservaringen heeft, is de hulpvraag en het startpunt bij iedereen ook verschillend. Waar de ene moeder of vader een jaar lang de tijd neemt om zich nieuwe inzichten en gedrag eigen te maken, is de ander misschien in anderhalve maand al klaar. Jij staat aan het roer van je eigen avontuur!

Heel simpel: een betere wereld begint bij een veilige kindertijd waarin elk mens zich veilig en geborgen voelt en de vaardigheden kan ontwikkelen om op een gezonde manier om te gaan met spanning en tegenslagen. 

Ik had ervoor kunnen kiezen om Oh, Glow Up – en in dit geval Oh Glow Up – Mini – weg te zetten als een luxeproduct voor ouders met een dikke portemonnee, maar daar kies ik dus bewust niet voor. Op deze manier hoop ik een steentje bij te dragen aan een gezonde nieuwe generatie.

Thuis gebeurt het. Thuis is dé plek waar jouw kindje van jou kan leren. Ik heb veel kinderen in de praktijk, die elke week een uurtje langskomen. Vaak is dat helpend, vooral als een kindje zich leert uiten door spel, creativiteit, boekjes of op een andere manier. Ook is het voor mij handig om zo het kind te observeren, waarna ik makkelijker met de ouders in gesprek kan.

Maar meestal draait het erop uit, dat ik samen met de ouders een oudercoachingstraject opstart. Ouders zijn namelijk degenen die hun kind kunnen leren hoe je met grote emoties kunt omgaan, hoe je reageert op elkaar, welke vaardigheden je nodig hebt, welke kwaliteiten aandacht vragen, noem het maar op.

Ouders lenen ook als het ware hun brein aan hun kind. Jouw kalmte als ouders is overdraagbaar op je kind. Heeft jouw kind het zwaar, dan heeft het baat bij jouw rustige nabijheid en geborgenheid. Dit noemen we ook wel co-regulatie. Ouders helpen kindjes op die manier hun eigen emoties te reguleren. Daarom focus ik heel erg op de relatie tussen ouders en kind.

Jij bent de grootste hulp en een lichtend voorbeeld voor je kindje.

Oh, Glow Up – Mini is gemaakt voor ouders van kinderen in de leeftijd 2 tot en met 5 jaar. Is jouw ouder of jonger? Ook dan kunnen heel wat handvatten, reflectie-oefeningen en tips erg nuttig zijn voor jouw gezin. Uiteindelijk draait het om gezien, begrepen en gewaardeerd worden. Om beperkende of helpende gedachten, emotionele triggers en manieren van communiceren. Daar zit geen leeftijd aan.